energetische behandelingen en coaching

Kundalini coaching

Waar ben je nu en waar zou je willen zijn? Kundalini Coaching dicht het gat hiertussen.

Loop je vast in je werk of privé, ben je snel overprikkeld, last van stress, kan je wat helderheid en inzichten gebruiken? Kundalini Coaching geeft je richting en focus. Het is een combinatie van denken (je overtuigingen leren (her)kennen), voelen (meer verbinding met je gevoelens m.b.v. oefeningen, lichaamswerk en meditatie) en doen (beperkende gedragspatronen omzetten naar constructieve actie richting, je doel).

Yoga Coaching is zeer effectief als je een doorbraak wilt creëren in je leven.

Je krijgt inzicht in wat je ten diepste wilt realiseren in je leven. De focus ligt op het formuleren van concrete doelen om dit te bereiken. De volgende stap is helderheid krijgen over wat er hierbij in de weg staat. Van daaruit ontstaat een plan om je doel met meer motivatie en energie succesvol te behalen.

Kom weer in de flow en enjoy!

Praktische handleiding; Hoe werkt de kundalini coaching

Focus houden op je doelen:

In een wereld vol afleiding is het maar al te makkelijk om van je doelen af te wijken. Je focus behouden is erg moeilijk. Mensen vinden het fijn om hun doelen te veranderen, zodat ze niet hoeven te committeren en om te gaan met hun weerstanden en uitdagingen. De rol van de coach is om de cliënt op een zachte maar duidelijke manier te ondersteunen hun ogen op het doel te houden. Te helpen door te zetten ondanks de weerstanden die de cliënt zal tegenkomen op zijn pad.

Doorbreken blokkades

Iedereen heeft overtuigingen. Sommige overtuigingen ondersteunen ons, maar anderen kunnen ons blokkeren om onze doelen te bereiken of maken ons ongelukkig. Tijdens de coaching sessies werken we aan deze overtuigingen. We versterken waar nodig en we veranderen negatieve gedachtes en overtuigingen in positieve.

Kundalini numerologietest

Door middel van Kundalini Numerologie stel ik je kwaliteiten/krachten vast. Maar ook je valkuilen en je nog te ontwikkelen potentieel. Tijdens de intake bespreken we je wensen en het eventueel te volgen traject. Met deze informatie werk ik de numerologie uit, die je opgestuurd krijgt. Op basis van de uitwerking stellen we het plan op voor het vervolg.

Opstellen van actie plannen en stappen:

Het opstellen van een actieplan om de doelen te bereiken. Te begeleiden bij het behalen van de

(tussen) stappen. Het creëren van een optimale omgeving om de doelen te bereiken is daarbij cruciaal.

100% ondersteuning:

Tijdens het coachingstraject geef ik de cliënt 100% ondersteuning. Gemiddeld plannen we elke 2 weken een coachingsafspraak en ben ik tussendoor bereikbaar via e-mail.

Trajecten :

De duur van een traject is afhankelijk van de doelen die de cliënt stelt.

Bijvoorbeeld 6 afspraken, een tijdspad van 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar.

Intake:

Tijdens de intake wordt duidelijk wat de visie en doelen zijn van de cliënt. Daarna kijken we welke stappen ondernomen moeten worden om het doel (of de doelen) te bereiken, en verkrijg ik voldoende informatie om de kundalini numerologie uit te werken.

Coachings producten

Afhankelijk van de vraag van de cliënt en de doelen die gesteld worden kunnen we kiezen uit

verschillende coachingsproducten:

 Een Coachingstraject van minimaal 3 maanden tot maximaal 12 maanden.

 1 x per week kundalini yoga les, afhankelijk van voorkeur individueel of in groepsverband

 Afname en uitwerking kundalininumerlogie test (a 125,-)

Een intake van 1,5 uur is gratis als je een traject afsluit! (Anders 75 euro).

holistische therapie

Een holistisch therapeut ziet de client als een geheel . Je ziet in de maatschappij dat dit ook steeds belangrijker wordt. En dat geheel is met een mooi woord: Holistisch. Dat betekent meerdere niveaus tezamen: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt, chakraleer ed) en spiritueel niveau, waarbij we kijken naar de oorzaak van wat een cliënt als klacht aangeeft.

Dus als je bijvoorbeeld binnenkomt met schouderklachten, ga ik als holistisch therapeut kijken naar de schouderklachten zelf vanuit fysiek oogpunt (waar doet het pijn, hoelang etc), wat heb je spreekwoordelijk gezien "op je schouders liggen'? (emoties die je vasthoud, of overtuiging dat je niet goed genoeg bent waardoor je enorm veel op je schouders neemt). Energetisch kan het zijn dat je jezelf steeds wegcijfert of zegt: "ik doe het wel", waardoor je energie verliest. En op spiritueel niveau kijk ik dus naar de oorzaak. Waarom zit iets vast? Waar ligt de oorzaak? Misschien wel in je jeugd dat je sindsdien het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn. Dan zul je altijd meer en meer geven, bv ook zichtbaar bij perfectionisten. Samen werken we vanuit het holistisch geheel naar een oplossing van je klachten..

reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is een cadeautje voor jezelf. Reiki staat voor Universele Levensenergie. Het geeft de energie uit de kosmos door. Reiki behandelingen worden gegeven door mensen die ingewijd zijn in deze eeuwenoude Japanse geneeswijze. Zij geven de energie door met hun handen. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar de handen geplaatst worden op het lichaam: de energie gaat waar hij nodig is. Maar natuurlijk kun je de energie wel versterken, of geleiden tijdens een Reiki-behandeling.

Sommige mensen staan sceptisch tegenover deze eeuwenoude geneeswijze. Maar eigenlijk doet iedereen onbewust wel eens iets met handopleggingen. Denk maar eens aan een situatie waarin je gevallen bent, en je hebt bijvoorbeeld pijn aan je knie. Dan leg je automatisch je handen op de plek waar het zeer doet. Onbewust geef je hier dus al schone energie uit de kosmos aan de pijnlijke plek op je lichaam! Waarom denk je dat een kus op een zere plek zo prettig is? Precies..... de aanraking is zo fijn omdat de pijn verlicht wordt. En dat is wat Reiki doet. Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, al dan niet bewust, in zijn of haar lichaam heeft.

Als alternatieve geneeswijze is reiki in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de patiënt. Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen. Het wil in geen geval de gebruikelijke geneeskunde vervangen, wél aanvullen en ondersteunen.

Zoals dat zo vaak het geval is met alternatieve geneeswijzen, kwam ook reiki vanuit Japan naar ons overwaaien. Het is een geneeswijze die nu ook hier aan populariteit wint. Dat is het gevolg van onze grotere bewustwording van het belang van onze gezondheid. In plaats van altijd eerst naar pillen te grijpen, zoeken we eerst naar minder drastisch oplossingen. Daardoor wordt de stap naar alternatieve geneeswijzen zoals reiki steeds kleiner.